Neriman ve Miktat Kütükde İlkokulu
GÖRELE MAH. BAHRİ YAŞAR YILMAZ CAD. NERİMAN VE MİKTAT KÜTÜKDE İLKOKULU BLOK NO 17 BEYKOZ / İSTANBUL

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

MİSYON

Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmektir.

Tam Gün

09.30-15.00

Özel servis bulunmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.